Dragiša Komarčević, poslednje ri sezone udarna igla Sloge iz Gornjeg Crnjelova, napustio je Semberiju, i preselio se u redove srpskog ligaša Loznice!

– Radujem što sam konačno došao na Lagator. Bilo je kontakata i nekih dogovora tokom poslednjih godina ali tek sad su nam se složile sve kockice. Drago mi je što ću sad moći provoditi više vremena sa porodicom jer sam kući. Još kao dječak ili kao svi dječaci sa našeg prostora kad počnu igrati fudbal imaju želju igrati na Lagatoru, ja sam morao okolnim putem ali evo želja se ispunila.

Da li ste pratili Loznicu u poslednje vreme ?

-Jesam koliko su mi obaveze dopuštale, kad god sam imao slobodnog vremena bio sam na tribinama i posmatrao utakmice. Većinu igrača poznajem a do skora sam imao priliku sarađivati sa trenerom Mićićem u Slogi – poručio je Dragiša Komarčević, sada već bivši napadač Sloge za loznički portal “InfoLo”.

I, tako nastavljeno je rasulo u semberskom prvoligašu, iz kojeg gotovo da viš i ne stižu dobre vijesti, izuzv odlazaka igrača, trenera. Prozivka još uvijek nije bila, a pitanje je hoće li se i održati….