Gotovo je izvjesno da će na klupu banjalučkog premijerligaša sjesti Nenad Lalatović. Kontroverzni stručnjak iz Srbije dogovorio je sve detalje sa Upravom banjalučkog premijerligaša, a s njim put Banjaluka trebala bi krenuti još četiri pomoćnika!

Koliko će to sve koštati Borac ?

Na prvu mnogo, lako je izračunati plate, stan i hranu za pet imena, i kada se sabere godin dolazimo do vrtoglavih cifara, odnosno Borac će potrošiti samo na trenere prvog tima koliko prosječan prvoligaš Srpske potroši za jednu cijelu sezonu!

Da se slušao glass navijača, sigurno da bi prva opcija bio Vinko Marinović, a druga Dragan Jović, koji sa fudbalskim znanjem sigurno nisu daleko ispod Lalatovića, ali po primanjima i te kako jesu.

Ostaje nam da se nadamo da će sezona biti uspješna, iako rano najavljivanje da u Banjaluku dolazi po titulu, ne obećava nešto dobro. Ali valjalo bi prije svega zbog finansijskog kolača, s kojim bi se izmiro i dio obaveza prema Lalatoviću i saradnicima.

Jedno je sigurno, u Borcu u novoj sezoni neće biti dosadno, na ovaj ili onaj način, kako god bilo, imaće se o čemu pričati….