Završena je “Futsal  Zimska liga Bijeljina 2017” čiji su organizatori bili Gradska boračka organizacija i OFS. U konkurenciji klubova nastupilo je 18 ekipa  iz četvrte, pete i šeste lige.

Pobijednik i šampion Semberije je FK Kolektiv iz Međaša koji je u finalnoj utakmici savladao “favorizovanu ” ekipu OFK Batkovića rezultatom 4:2. Međašani su odigrali šampionski. Padali su redom rivali: Sava (Gradac), Omladinac (Gornja Čađavica), Majevica(Lopare) dva puta, Sloboda (Donji Zagoni) i OFK Batković.

Naši igrači su odigrali”kolektivno”, maksimalno se zalagali i uspjeh nije izostao. Dobro smo započeli  2017 godinu, a tako moramo nastaviti i u proljećnom prvenstvu. Čestitke svim igračima, ali i upravi koja je bila aktivna – kaže trener Goran Jandrić.
U najavi sam rekao da smo spremni, da cijenimo sve rivale, ali smo najbolji i to će mo dokazati na terenu. Obećano, ostvareno. Srećan sam što sam član šampionske ekipe – kaže Nemanja Milović, koji je pokazao da je majstor i futsalu, isto što je i velikom fudbalu.
Mijodrag Jakovljević