I dok u Fudbalskom savezu Republike Srpske pljuju po srpskoj kući fudbala, govoreći kako je predsjednik kriminalac (Slaviša Kokeza), on radi posla, i posla u FS Srbije….

Poslednje u nizu priznanja za Fudbalski savez Srbije i Centra za edukaciju trenerskih kadrova stiglo je u vidu Roberta Karlosa!

Veliko i uvaženo ime svjetskog fudbala, bivši reprezentativac Brazila i punih deset godina član Reala iz Madrida, svoj put u trenerske vode počinje u srpskoj školi fudbala, jer se nalazi na  listi FS Srbija kandidata za sticanje UEFA „A“ trenerskog nivoa zvanja.
Osvajač mnogih klupskih trofeja, između ostalog i Lige šampiona sa Realom iz Madrida, kao i titule prvaka svijeta sa Brazilom, legendarni as iskoristio je priliku da se zahvali  Savezu i predsjedniku Slaviši Kokezi na ukazanom povjerenju i prilici da se za potrebe budućeg zanimanja edukuje pod kapom Fudbalskog saveza Srbije.

Ono što je žalosno, jeste da je Kokeza rodom iz Pljeve kod Šipova, i odlično je upućen u situaciju u fudbalu Republike Srpske, ali nije na istim talasnim dužinama sa aktuelnim rukovodstvom.  Poručio im je dok ne odu sa funkcija od saradnje nema ništa. I jedno nagradno pitanje, koga će to dovesti i ugostiti Mile Kovačević. Vidjeli smo Milosavu Jakovljević, ko je sada na redu….