U Zvijezdi 09 prvoligašu RS i kandidatu za Premijer ligu iz dana u dan ima promijena u igrčkom kadru što se tiče odlazaka i dolazaka. Novi trener Dragan Mićić imaće na raspolaganju veliki broj igrača i moći će dobro sprovesti pripreme.

Uprava  ovog kluba postigla je dogovor sa dosadašnjim kapitenom Jedinstva iz Bihaća, 20 – ogodišnjim Sinanom Samardžićem da pristupi Zvijezdi 09.

U Etno Selu Stanišići dobro se radilo i sa golmanima, a obično se kaže dobar golman je pola ekipe što se i u ovom klubu pokazalo.

Nikola Lakić  je proteklu polusezonu dobro čuvao mrežu Zvijezde 09. Njegove dobre igre nisu ostale nezapažene. On će nastaviti karijeru u Radničkom iz Niša. U Zvijezdi 09 mu neće praviti smetnje pa je zato angažovan Filip Erić iz Slobode (Tuzla), ranije je branio u Radu iz Beograda i Drini iz Zvornika gde je i počeo karijeru.

Mladi golman Zvijezde 09  Milan Avramović je proteklu polusezonu bio na pozajmici u drugoligašu Slogi Junajted iz Bijeljine, a u proljetnoj polusezoni će nositi dres prvoligaša RS, Sutjeske iz Foče.

Predsjednik kluba Boris Stanišić kaže da će biti još dolazaka od čega zavise i neki odlasci.

Mijodrag Jakovljević