Sedmodnevni tradicionalni kamp u okviru Ljetne škole sporta koju organizuje Ministarstvo porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske u saradnji sa Fudbalskim savezom Republike Srpske završen je danas uspješno u Trebinju.

Na okupu su bili mlađi kadeti, dječaci rođeni 2008. godine. Njih 23 su radili pod budnim okom selektora Olega Ćurića u čijem stručnom štabu su bili još: Marko Ranilović, Srđan Andrić i Ognjen Šatara.

Kampom je rukovodio Zoran Deket, koordinator svih reprezentativnih selekcija Republike Srpske koji je ocijeno akciju u Trebinju kao izuzetno uspješnu.

-Odličan kamp, odradili smo planirani broj treninga, odigrali trening utakmicu sa vršnjacima iz Leotara koju smo dobili rezultatom 4:0. Možemo da budemo zadovoljni kvalitetom, ali prije svega ponašanjem i odnosom djecaka koja su boravila u Trebinju. Upućujem i zahvalnost trenerima na odlično obavljenom poslu, kao i Fudbalskom klubu Leotar, Fudbalskom savezu Republike Srpske i Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske za uslove i logistiku koje smo imali prilikom ove akcije u Trebinju. U sljedećem periodu nas očekuje još dosta akcija sa svim našim reprezentativnim generacijama – istakao je Zoran Deket.

Prilikom boravka na kampu u Hercegovini reprezentativci Republike Srpske su na raspolaganju imali i olimpijski bazen na “Banjama”.