Ekspertska analiza fudbalskog XX vijeka polako se bliži kraju, a najbolje iz ove epohe ostalo je za kraj – čuveno EP 2000. u Belgiji i Holandiji i nezaboravne kvalifikacije, gdje „Plavi“ preko Hrvata usred Zagreba dolaze do završnog turnira, prvi put poslije 16 godina.

Samo na YT kanalu Meridian sport moće ćete da se podsjetite čuvenog duela Jarni – Mirković, kako je duo Močibob – Borota podnio meč sa Slovencima i fijasko protiv Holanđana, a tu je i podsjećanje na nezaboravni dvomeč kvalifikacija protiv Hrvata.

Fudbal se te godine, poslije dugo vremena, igrao u dvije zemlje, a jedan od domaćina Holandija ostala je „Plavima“ u neprijatnom sjećanju zbog načina na koji ih je domaćin „šesticom“ ispratio kući.

Iako su već poodavno zaboravili kako je to igrati na Evropskom prvenstvu, tih godina „Plavi“ su bili relativno redovni učesnici.

Samo na kanalu Meridian Sport, podsjetite se detalja jednog od najuzbudljivijih prvenstava ikada i kako kako je Francuska u fotofinišu preotela Italijanima trofej evropskog prvaka.

Kao i svakog puta, i ova emisija pokazala je da neprevaziđeni fudbalski dvojac ima prilično različite uređivače koncepcije. To ih nije spriječilo da podijele neke od najpovjerljivijih informacija u i oko fudbalskog terena.

Srijeda 21h, samo na Meridian sport TV YouTube kanalu!

Kao i uvijek, na sajtu meridianbet.ba te čekaju najbolji bonusi, najveće kvote za kladjenje i nevjerovatna iznenađenja.