Nihad Kadić nije više šef stručnog štaba drugoligaša Mladosti iz Donje Slatine. Ovaj trofejni fudbalski stručnjak, za 4,5 godine, sa Mladosti ostvario je istorijske uspjehe i sigurno je da će biti upisan zlatnim slovima u istoriju ovog kluba.

Mladost je proteklu jesenju polusezonu na drugoligaškom “zapadu” završila na 5. mjestu, a iznenadni odlazak Kadića, sigurno je da će biti veliki gubitak.

Već u prvoj sezoni na klupi Mladosti u drugoligaškoj konkurenciji, Kadić je osvojio 6. mjesto mjesto, naredne sezone četvrti, pa treći, a prošle sezone  završili su na sjajnom 2. mjesto, u godini kada su od 45 utakmica, čak 38 završili bez poraza. Osvojena su i dva kupa na području OFS Šamac. Za odlične rezultate, Kadić je proglašavan i trenerom godine u OFS Šamac i PFS Doboj.

– Ponuda ima, ali u ovom trenutku je rano govoriti o mojoj odluci, koji ću klub preuzeti. Želim prije svega da se odmorim i riješim određene porodične probleme, a onda se vraćam fudbalu, istakao je popularni Kadija za naš portal.