Utakmica Borac – Široki Brijeg, odigrana po snijegu 10. decembra 2017. nije bila tako davno, ali svakako zaslužuje da se nađe u našem vremeplovu, iz mnogo razlog.

Ulaznicu nam je poslao naš vjerni čitalac Dalibor iz Gradiške, koji je i tog prohlanog decembarskog dana sa nekoliko prijatelja krenuo prema Gradskom stadionu u Banjaluci. Kako sam kaže Borac i Rudar Prijedor su ponos Krajine, i uvijek će tako biti.

Čudna utakmica, na kraju je Borac slavio 2:1, pogotokom u sudijskoj nadoknadi, i pošto je to bilo poslednje kolo jeseni, nekako je sve izgledalo ljepše, mada to proljeće nažalost nije donijelo.

Ova utakmica ostala je upamćena i po čuvenom grudvanju pomoćnog sudije, prekidu meča, potom pražnjenju Istočne tribine, ali kako god bilo, tri velika boda ostala su u najvećem gradu Republike Srpske.

Mi vam nudimo link da se podsjetite tih svih događaja, koje možete pogledati OVDJE

Već smo dobili brojne ulaznice sa raznih sportskih događaja, koje ćemo puštati u narednim danima, a i VI ako imate nešto lično i želite da vaša priča bude objavljena, pošaljite nam taj komadić paira, koji nekada vrijedi više od zlata….