Najbolji idu sa najboljima!
U ovom slučaju to su prestižna kompanija sportske opreme “Juventa sport” i Fudbalski klub Borac koji su na obostrano zadovoljstvo produžili saradnju. To je zvanično objelodanjeno i na “crveno-plavoj” večeri, koja je po mnogima ličila na najveće evropske smotre u kojima se na najljepši mogući način promoviše klub, grad i država.
– Zadovoljstvo nam je najaviti nastavak saradnje kompanije Juventa sport i FK Borac Banjaluka. Juventa sport Banjaluka, kao renomirana kompanija, nakon višegodišnje saradnje sa FK Borac Banjaluka i u narednim godinama biće tehnički sponzor FK Borac posredstvom poznatog Španskog brenda “Kelme”. “Juventa sport, kao društveno odgovorna kompanija, nastaviće da pruža podršku sportu Srpske i da afirmiše razvoj sporta i zdravih stilova života u našem društvu –poručio je Zoran Deket, brend menadžer kompanije “Juventa sport”, inače i sam nekada uspješan dugogodišnji prvotimac “crveno-plavog” kluba. 
Pored Borca “Kelme” opremu u Prvoj ligi Srpske nose i fudbaleri Željezničar Sport Team, a u Španiji, obučeni su članovi Pimere Alaveš i Espanjol.