Žao mi je što moj šut nije završio u golu, već je pogodio u glavu golmana mog bivšeg kluba, jer da smo poveli u 11. minutu sigurno bismo osvojili sva tri boda.

Istakao je ovo lijevokrilni napadač Krupe Toni Jović poslije debija za novi klub u kojem je premijerligaš iz kanjona osvojio važan bod u bici za opstanak protiv Širokog Brijega (1:1). Sudbina se malo poigrala sa Jovićem koji je u prva tri meča igrao protiv bivših ekipa, Borca, Zrinjskog koji je propustio zbog kartona i sada Širokog. Iako je u prvom dijelu susreta Krupa imala više od igre, gosti su do prednosti došli u 53. minutu golom Ivana Ikića. Tada su domaći zaigrali na sve ili ništa i u 89. minutu Nikola Dujaković je iskoristio penal i izjednačio na 1:1.

– Igrom u nastavku pokazali smo da možemo ne samo da se ravnopravno nosimo sa ekipom koja se bori za najviši plasman, već i da za nijansu budemo bolji od njih. Mada ni u prvom dijelu susreta igrali loše i u svim segmentima smo parirali Širokom, koji je još jednom pokazao da zna kazniti svaku grešku – istakao je Jović.

I ova utakmica je potvrdila da Krupa stvara dosta prilika, ali ih ne baš tako lako pretvara u pogodak.

– Opet je nedostajalo sreće u realizaciji, ali kad, tad to mora doći na naplatu. Najvažnije je da smo svi velika porodica, koja ima samo jedan cilj, a to je opstanak i gotovo sam siguran da ćemo ga ostvariti – nastavio je Jović.

Već u narednom kolu Krupa gostuje Mladosti, direktnom  konkurentu u borbi za opstanak.

– Po svemu viđenom siguran sam da u ovom trenutku imamo kvalitetniju ekipu od njih. Naravno, njihova prednost je domaći teren, ali ako odigramo kao protiv Širokog možemo do cijelog plijena na ovom gostovanju – dodao je Jović.

“Glas Srpske”