Najteži dani su iza Modriče. Želimo da se vratimo u vrh fudbala Republike Srpske i sigurno da ćemo u novoj sezoni napasti prvo mjesto i povratak u Prvu ligu RS. Ovo je za naš portal poručio Petar Jelić, predsjednik bivšeg šampiona BiH, iz  posavskog gradića podno Majne.

Već proljeće završene sezone na drugoligaškom Zapadu dalo je naslutiti da bi Modriča mogla među visine, jer krenulo se sa vlastitim snagama, od nule, ali pomak je bio veliki.

Ekipa već pet dana trenira. Napustili su nas Spasoje Savkić i Petar Mrđan, a stigli su nam Goran Lukić (Sloga Doboj), Tomislav Bajunović, te golman Čakarević. Ima tu još nekoliko imena sa kojima smo u odmakloj fazi pregovora, ali nećemo za sada o imenima. Želimo da pojačanja budu to u pravom smislu riječi, i da uz domaće snage vratimo Modriču među elitu Srpske. To je najmanje što očekujemo – potvrdio je Petar Jelić, pa otkrio još jedan detalj koji će se desiti veoma brzo:

Do kraja mjeseca održaće se i Skupština Kluba na kojoj ćemo donijeti odluku o izbacivanju Maksime iz imena kluba, jer dvije godine nismo dobili ni pfeninga. “Uljari” odlaze u legendu, a doći će novi sponzor. Na Skupštini će biti izabran i novi Upravni odbor, Nadzorni odbor, komisije u klubu… želimo da stvorimo čvrste temelje jakog kluba- jasno je poručio Jelić, dodavši za kraj:

Nema potrebe da insistirate na imenima pojačanja ili sponzora, sve će doći na svoje vrlo brzo. Ako vam je za utjehu, vaš portal ima pravo ekskluziviteta za sve vijesti iz fudbalske Modriče!