Područni fudbalski savez Doboj završio je prvu akciju pomoći klubovima sa svoje regije, gdje je u pitanju bila donacija sportske opreme.

Obišlo se 28 klubova iz svih područja (GFS Doboj, OFS Modriča, OFS Brod, OFS Šamac), kako ekipe iz velikog fudbala, tako i futsala, ali i ženske kolektive. Ukupna vrijednost paketa je iznosila 33.000 KM.

Pored predsjednika PFS Doboj Petra Jelića, u delegaciji koja je obilazila klubove bili su sekretar PFS Doboj Dejan Ristić, te članovi Izvršnog odbora Miodrag Đurić, Simo Varadinović i Dražen Filipović.

– U svim klubovima je teška situacija, poznato je da je pandemija dodatno opteretila i onako skromne budžete naših klubova, ali živjeti i raditi mora. Prvi krug pomoći je završen, a razmišljamo šta i kako dalje, kako pomoći našim kolektivima, jer uvjerili smo se da je i najmanja, simbolična pomoć dobro došla. Nastavljamo dalje, jer želimo ovo područje staviti uz rame najboljima u Srpskoj i BiH, što ono po svemu i zaslužuje – poručio je Petar Jelić, predsjednik PFS Doboj.