Sloga iz Doboja reprezentativnu pauzu je iskoristila da osvježi ekipu, jer sada su svi igrači u pogonu, a trener Vlado Jagodić poručio je da ga zabrinjavaju neke druge stvari, koje su počele da kruže po njegovoj svlačionici.

– Ono što me zabrinjava, jesu neljudski i nefer potezi pojedinih klubova koji mi čačkaju po svlačionici! Mi smo ozbiljan klub, svi ti igrači imaju Ugovore sa nama, ako ništa drugo trebalo je sačekati 18. decembar, i onda krenuti sa razgovorima. Poruka tim klubovima je da budu strpljivi, niko im nije kriv što nisu angažovali te igrače kada su mogli, i što su oni sada nosioci igre Sloge. Veliki klub poput Sarajeva treba da sačeka kraj sezone i razgovara sa igračima, a ne poput šibicara preko svojih agenata ulazi i stvara nemir u našoj svlačionici. Poruka svima jeste putite nas da odigramo ove četiri utakmice, kako bi sakupili što više bodova – poručio je Jagodić.

Sloga će zimske pripreme ponovo obaviti u Antaliji, gdje će krenuti 23. januara, i u Turskoj će odigrati četiri kontrolne utakmice.