U Slogi nema velikih potresa, iako je kraj sezone bio baš sumoran za dobojskog premijerligaša. Od četvrte pozicije na kraju je sezona završena na sedmom mjestu, primarni cilj osvajanje Kupa Republike Srpske nije ostvaren, stalo se u finalu, a prije toga bajka u Kupu BiH zaustavljena je od kasnijeg pobjednika Zrinjskog u polufinalu. Ipak, klupko rukovodstvo produžilo je saradnju sa iskusnim trenerom Vladom Jagodićem.

– Hvala na povjerenju, nastavljamo dalje! I moj lični neuspjeh je što nismo osvojili Kup Republike Srpske. Očekuje nas najteža treća sezona, u kojoj čak četiri ekipe ispadaju. Moramo uozbiljiti maksimalno sve segmente u klubu, jer čeka nas paklena sezona. Pauza je za igrače, ali nema pauze u klubu. Nismo još uvijek sigurni, baratamo sa danom 17. juni kao početkom priprema, ali vidjećemo još od starta Premijer lige BiH. Rezervisan je i Zlatibor kao baza za pripreme. Isplanirano je sv do detalja, u planu je pet utakmica na srpskoj ljepotici, plus generalka vjerovatno na našem novootvorenom stadionu, i to zavisi od rivala u prvom kolu. Najsrećniji sam kada na raspolagnju imam 24 igrača i četiri golmana, to je neki cilj, uz konstataciju da ponovo dajemo priliku mladim igračima iz našeg omladinskog pogona. Nismo se dizali kada smo imali odlične rezultate. Moje mišljenje je da trebamo se boriti z Evropu, da bi stigli do opstanka – istakao je Jagodić.

Već su poznata imena nekoliko igrača koji naredne sezone neće nositi dres Sloge, a to su golmani Nemanja Šćekić i Elvir Trako te igrači Siniša Dujaković, Nikola Dujaković, Đorđe Milojević, Srđan Mrzić, Adnan Berbić, Amar Tahrić i Marko Brnović. U zavisnosti od razgovora, vrlo lako im se možda pridruži još neko. Biće interesantno fudbalsko ljeto na dobojskim “Lukama”.