Vlado Jagodić polako sklapa ekipu za novu sezonu! Bilo je odlazaka, ali krenuli su i dolasci na dobojske “Luke”!

 Sloga je dovela šest novih igrača za narednu sezonu, a očekuju se još dva pojačanja čime bi igrački kadar bio kompletiran. Takođe je poznat i plan priprema.

-Moramo popuniti ekipu, od prošlog prvenstva je deset igrača otišlo. Cilj je da imamo 24 igrača plus četiri golmana i tri naša igrača iz juniora. U ovom trenutku smo odradili 80 odsto posla, sigurno je da smo angažovali golmane Filipa Erića i Bojana Pavlovića, doveli smo desnog bočnog igrača Slobodana Đekića, stiže i Dušan Ristić. U veznom redu smo doveli Nemanju Đokića i Dinu Hasanovića i očekujemo još dva pojačanja, jedan je naš bivši igrač. Otišli su nam samo igrači s kojima nismo produžili saradnju dok je Ajdin Redžić jedini igrač kojeg smo htjeli zadržati. Ipak on je dobio sjajnu ponudu iz Grčke i sa njim smo se prijateljski rastali  – istakao je kormilar dobojlija Vlado Jagodić.

Trener dobojskog tima je otkrio i plan priprema za narednu sezonu kao i protivnike s kojima će se ekipa odmjeriti snage.

-Što se tiče priprema, počinjemo 20. juna kada ćemo raditi na svojim pomoćnim terenima, a na Zlatibor krećemo 3. jula i tamo smo do 18. jula. Odigraćemo 6. jula utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca, četiri dana kasnije protiv Arsenala iz Tivta, onda za sedam dana protiv Mačve iz Šapca, a za 14. jul tražimo protivnika. Po povratku s priprema 23. jula igramo protiv Laktaša, a onda četiri dana kasnije generalka nadam se na našem stadionu,  a to bi trebalo biti protiv Radnika iz Bijeljine – naveo je Jagodić.

Sloga je prošlu sezonu završila na sedmom mjestu Premijer lige Bih i igrala je polufinale Kupa.