U dobojskom premijerligašu FK Sloga Meridian ovih dana se intenzivno radi na sastavljanju ekipe za predstojeću sezonu.

Za određene igrače koji su do sada nosili dres Sloge Meridian, istekli su rokovi za konačno izjašnjavanje o produžetku saradnje sa dobojskim klubom.

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian, ranije je već naglasio da se klub okreće novim rješenjima po pitanju igračkog kadra i da je postignut dogovor sa novih pet igrača. U posljednjem razgovoru, Jagodić napominje da se taj broj povisio za još tri pojačanja, ali ne želi da otkriva o kojima se igračima radi sve dok se ne završi kompletna procedura u vezi njihovog dolaska u Doboj.

Jagodić je naveo da ga veseli što su još neki igrači produžili saradnju, ali ističe da klub više neće tolerisati odugovlačenje sa odgovorom pojedinaca kojima je ponuđeno da ostanu u njegovom timu…

-Franko Dadić i Uglješa Stevanović, kao i golmani Elvir Trako i Ilija Gučmazov, definitivno su dogovorili produženje ugovora sa Slogom Meridian i veseli nas ta činjenica. Međutim, više ne želimo čekati konačnu odluku Staše Baštića i gubiti vrijeme na njegovo odugovlačenje, a isto tako na konačnu odluku Ostoje Šaule i Adonisa Bilala. Njima zaista želimo sve najbolje u njihovim budućim klubovima – rekao je Jagodić.

Pored dolaska novih igrača u Slogu Meridian, očekuje se još jedan licencirani trener kao asistent šefu stručnog štaba Vladi Jagodiću, pored već aktuelnih Anđelka Tadića, Dalibora Stefanovića i Dražena Filipovića.

Sloga je centralni dio priprema zakazala na Zlatiboru, gdje će odigrati i šest kontrolnih susreta, a poznati su i rivali Dobojlija.