Fudbaleri Borca okreću se drugom frontu – Kupu BiH. Rival u dvomeču polufinala je federalni drugoligaš Klis iz Butorović Polja. U redovima “crveno – plavih” imaju jasnu ambiciju, plasman u finale.

-Sutra je na redu prva utakmica polufinala Kupa BiH. Za nas možda dvije najvažnije utakmice u ovom djelu polusezone. Imamo obavezu da opravdamo ulogu favorita. Nemamo puno informacija o njima, raspitivali smo se malo kod prijatelja. Imaju u svojim redovima igrača koje ne smijemo potcijeniti. Mi trebamo ipak biti fokusirani na sebe da odradimo svoje zadatke, istrčimo utakmicu maksimalno. Imamo jedan dobar momenat poslije serije rezultata i dobre igre u Bijeljini – rekao je Marko Maksimović.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je IMG-8cd865e20133c9de997cd53598eda1da-V-1024x768.jpg

Šef stručnog štaba Borca neće moći računati na povrijeđene Vranješa, Jovanovića, Milojevića i Lukića, te Ćorića, koji je u Kupu već nastupao za Široki Brijeg.

Unaprijed dobijene utakmice jesu najteže, ali nećemo tako razmišljati. Nećemo potcijeniti protivnika, daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat za revanš i nastavimo seriju dobrih rezultata – istakao je vezista “crveno – plavih” Dejan Meleg.

Utakmica Borac – Klis igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 18.00 časova.

Revanš meč na programu je 21. aprila na stadionu Vrapčići u Mostaru.