Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje igrača i trenera prvoligaša Jedinstva iz Brčkog, koji proživljava najtežu krizu u svojoj 102 godine dugoj tradiciji. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

– Igrači više trenirati neće dok se kompletan upravni odbor kluba ne pojavi i uradi nešto povodom ovakve katastrofalne situacije u Klubu.Zadnje 2 utakmice igrači i treneri uz sekretara Radeta Cvjetkovića su, uz pomoć roditelja igrača i nekih simpatizera kluba organizovali sami posljednje dvije utakmice. Predstoji nam gostovanje u Gradisci gdje nikakvih uslova za odlazak nema. Uprava kluba se ne pojavljuje niti oglašava povodom bilo cega ! Ukoliko se ove stvari ne riješe, nećemo biti u mogućnosti da nastavimo takmičenje . To je stav svih igraca i trenera u klubu. Sportski pozdrav.

Jedinstvo je trenutno posljednje na tabeli m:tel Prve lige RS, a na posljednje gostovanje u Prnjavoru išli su automobilima igrača i simpatizera kluba. Kriza je prisutna, tokom cijele sezone, a očigledno je da sada došlo do njene kulminacije.