Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović istakao je da niko ne bježi od istrage o radu Fudbalskog kluba Drina u posljednjih desetak godina i da ukoliko budu postojale indicije za bilo kakve malverzacije neće biti zaštićenih.

– Odgovorno tvrdim da će ukoliko bude utvrđena bilo kakva malverzacija odgovorni u Drini biti procesuirani i zaštićenih neće biti. Uključiću se u rad radne grupe kako bi svi problemi bili prevaziđeni i klub normalno funkcionisao. Dogovorili smo saradnju sa Zvijezdom 09, pa će nekoliko njihovih igrača pojačati redove Drine na pozicijama koje su deficitarne i za koje sportski sektor odluči da su potrebni. Bivši predsjednik kluba je vratio pečat i oni su “razvlašteni” što se tiče upravljanja klubom. Planirano je da se najdalje u naredna dva mjeseca sastane skupština koja će imenovati novu upravu i predsjednika – istakao je Ivanović, a prenio “Infobirač“.

Gradonačelnik Zvornika je istakao da je u interesu svih da Drina bude na stabilnim nogama i da klub u narednom periodu bude stabilan prvoligaš.