Gospodski kao i uvijek!

Za kraj godine Fudbalski klub Krupa oprostio se od uspješne sezone zajedno sa svojim simpatizerima, sponzorima, fudbalskim prijateljima, medijima u prelijepom ambijentu restorana “Kanjon” na samoj obali Vrbasa uz ogromne količine “ića i pića”.

Rekapitulirna je uspješna godina, a najavljena još uspješnija, prema riječima čelnika kluba!

– Naš cilj je Premijer liga BH! I to ćemo na zelenom terenu i ostvariti, ali sebi više nećemo dozvoliti da zbog infrastrukture završimo u rangu niže. Posljednje dvije godine prepuštali smo svoje pozicije Leotaru i Slogi. Naravno, sredine poput Doboja i Trebinja zaslužuju najviši rang, ali imamo i mi svoju računicu. Pred nama je pola godine da uz pomoć grada, ali i republičkih institucija konačno zaokružimo priču na našem stadionu i na jesen dočekamo najbolje ekipe iz BiH. Mi radimo sistematski, zna se red, obaveze, ali i nagrae koje proizilaze iz toga, zato i jesmo dominantni u našem fudbalu. Siguran sam da ćemo taj trend nastaviti i dalje – istakao je Draško Ilić, jedna od stubova porodice koja stoji uz ovaj sportski kolektiv iz Krupe na Vrbasu.

Trener Vladimir Ilić prozivku je zakazao za 18. januara. Već sada je jasno da neće biti nekih imena koja su nosila dres Krupe jesenas, ali na njihova mjesta doći će neka nova……