Novajlija na regionalnom Zapadu, ekipa Čelinca se u dobrom svjetlu predstavila  tokom jeseni, pa će u drugi dio sezone ući sa dobrom zalihom od 20 bodova. pa će tako proljece dočekati  na šestom mjestu  sa 20 bodova.

Čelsi  je  tokom jeseni postigao 30 golova pa spada u red najefikasnijih  ekipa. Prvo ime svakako je bio napadač Dragan Vindžanović, koji je  postigao sedam pogodaka.

Vindžanović je prvo nosio dres lokalnog rivala Šnjegotine, a igrao je i za  mlađe kategorije  banjaluckog Borca, pa onda  opet  za  Šnjegotinu da bi prošlog  ljeta  došao  u redove  Čelinaca. Pored majstorija na velikom terenu, Dragan je i prvotimac KMF Čelinac u futsalu, koji igra u Premijer ligi BiH.

Da li je  Čelinac ispunio svoj cilj?

– Jeste. Cilj je bio opstanak u ligi,  ali dobrim igrama smo došli do 6. pozicije, a moglo je i bolje! U samom finišu došlo je do malog pada, pa je ukupan utisak malo pokvaren, ali opet kažem, kao novajlije bili smo tvrd orah za sve.

Postigao si sedam pogodaka, da li zadovoljan svojim partijama?

Jesam, bio bi neskroman da kažem drugačije, iako je mogao biti i koji gol više na mom kontu. Zadovoljan jesam, ali uvijek može bolje neka bude konačna ocjena.

Šta  možemo očekivati od Čelinca u proljećnom dijelu sezone?

– Da ostanemo u gornjem dijelu tabele i pružamo još bolje partije. Nemamo šampionske ambicije, što znači da nam ne visi mač nad glavom, a o opstanku i ne želimo da razmišljamo. Igraćemo za našu vjernu publiku i vjerujem da će Čelinac biti često meta dobrih priča.  

Ko je po vama glavni favorit  za plasman u viši rang?

– Dubrave! Imaju dobru ekipu, dobru Upravu i infrastrukturu, ali i najduži staž na regionalnom Zapadu. Sve su to elementi da prvi prođu kroz cilj.

Kakve su tvoje ambicije?

– Dragan za sada ostaje da nosi dres Čelinca. Iako je bilo nekih kontakata sa klubovima iz višeg ranga, za sada sam u Čelincu barem do ljeta.

KMF Čelinac bije bitku za opstankom u Premijer ligi BiH. Može li do tog cilja?

G. Popović