I TREBINJE IMA SVOJE “DELIJE”!


U najjužnijem gradu Republike Srpske, Trebinju, osnovano je Udruženje navijača FK Crvena zvezda, saopšteno je zvaničnom sajtu Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Osnivačkoj skupštini u prostorijama udruženja u Ulici Kralja Petra 54, prisustvovalo je preko 50 navijača Crvene zvezde. Izabrani su organi udruženja, Upravni i Nadzorni odbor, a za prvog predsjednika udruženja, izabran je Branislav Rupar.

Cilj osnivanja udruženja je omasovljenje članstva, okupljanje navijača i simpatizera FK Crvena zvezda u Republici Srpskoj, promovisanje sportskog duha, organizovan odlazak na utakmice našeg najtrofejnijeg kluba, kao i pokretanje raznih vrsta humanitarnih akcija i druženja.

Iako ih od stadiona „Rajko Mitić“ dijeli blizu 500 kilometara, u trebinjskom udruženju kažu da njihova podrška sa tribina nikada neće izostati.

– I prethodne jeseni smo bili redovni na prvenstvenim utakmicama, pratili smo Zvezdu kroz Evropu. Naša ljubav i posvećenost Crvenoj zvezdi nikada nije bila upitna. Zato ćemo i u ovoj, kao i u svakoj narednoj godini biti uz naš voljeni klub – izjavio je Rupar.

“Trebinjelive”

Next post MILUTINOVIĆ I JANIČIĆ BORČEVI, ŽERAVICA OSTAO!

Previous post KUKAVICA NOVO POJAČANJE KOZARE!

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Unesite kod sa slike *

error: