Radiša Vrhovac iz Milosavaca novi – stari je predsjednik Udruženja sudija PFS Gradiška!

Na Skupštini ovog tijela u prostorijama OFS Gradiška Vrhovac je pobijedio Dragana Marića iz Srpca, glasanjem 10:9!

Malo se ko nadao ovakvom scenariju, jer iza Marića jebstajao Dragan Skakić, kontroverzni arbitar, o čijim aferama naš portal već mjesecima izvještava sportsku javnost, a nadamo se vrlo brzo i istražne organe RS, pa i BiH!

– Trenutak kada se glasanje završilo i “face” Skakića i njegove bratije ne mogu se parama platiti! Pokisli, kao nikada, jer bili su ubjeđeni u svoju pobjedu. Skakić je toliko nisko išao da je sudijama iz Prnjavora prijetio da više neće biti na listi, ako ne podrže njegovog kandidata. Takav slučaj je bio i sa mladim sudijama iz Gradiške. Na sreću, ucjene i prijetnje nisu prošle. Novo rukovodstvo Sudijske organizacije PFS Gradiška u najkraćem roku oglasiće se po ovom pitanju i konačno odstraniti remetilački faktor iz svojih redova. Sa ovim izborima u Gradišci ništa neće biti isto – povrdio je za naš portal, jedan od onih 10 glasača, koji su prevagnuli na stranu Radiše Vrhovca.

Po svemu sudeći u Gradišci nas očekuje vrelo fudbalsko ljeto, čistiće se mnogo toga u gradu na Savi. Metle će da rade, a Skakić više neće imati miran san, zadugo,….