Fudbalski Aleksandrovac je umro! Sve ono što se događalo poslije utakmice između Potkozarja i Trnske Sloge ličilo je na najstrašniji horor film!

Trener Sloge, ali i arbitar na listi Prve lige RS,  Milan Stanivuković odmah po završetku meča fizički je napadnut, i ne samo što je pretpio niz povreda, već u jednom trenutku i život mu je visio o koncu.

– Nevjerovatno, šta se dešavalo. Dva igrača Potkozarja Davidović i Vuković, te predstavnik kluba domaćina, kao i još nekoliko lica, palijama su nasrnuli na Stanivukovića. Za tili čas oborili su ga na zemlju, i nastavili “cipelariti”. U jednom trenutku Stanivuković se počeo tresti, ispao mu je jezik, došlo je do gušenja. To napadače nije zaustavilo, i samo prisebna reakcija čovjeka koji je do prošle sezone igrao u Potkozarju, a sada je u Mrčajevcima, spasila je Milana sigurne smrti. Uspio je da isčupa jezik, povrati ga u život – istakao je jedan od očevidaca drame u Aleksandrovcu i nastavio:

– Iako je traženo da na stadionu bude policija, zahvaljujući “vezema”, ne samo da ih nije bilo, već su čak namjerno poslani na drugu stranu, kako bi se sproveo pakleni plan. Iz Trna poručuju da su znali šta će im se desiti, izgubili bi 100:0, ili ne bi ni putovali na utakmicu. Ovo je strašno. Pa zar zbog tri boda da neko izgubi glavu. To su bolesni ljudi.

Stanivuković je prebačen u KBC Banjaluka, urađen mu je ITC glave, i nakon zadržavanja tokom noći, ujutru je pušten na kućnu njegu.

Do njegove izjave nismo uspjeli doći, ali sigurno da će se o ovom slučaju dignuti velika prašina, jer samo tri dana ranije po završetku utakmice, na sredini terena fizički je napadnut golman Gomionice, koji je takođe dobio masu udaraca.

Očigledno je da u Aleksandrovcu, i pored sjajnih uslova i infrastrukture ne postoje bezbjedonosni uslovi za odigravanje utakmice. Pitanje je samo ima li ovome kraja, i šta će preduzeti FSRS pod čijom ingerencijom je ova liga. Poznavajući “Pravnike”, oni će čekati da padne i prva ljudska žrtva, prije nego što se oglase,…

Rezultat meča između Pokozarja i Sloge bio je 0:1, ako to ikoga poslije svega i zanima,….