Fudbaleri Lijevča doživjeli su pravu golgotu u Donjem Vodičevu na utakmici 5. kola Lige za prvaka na regionalnom Zapadu!

Susret je završen neriješenim rezulatatom (1:1), ali to je najmanje važno, jer ono što se događali na terenu, prevazilazi sve ukuse, i graniči se sa ludilom, a u pitanju su bili i životi fudbalera iz Nove Topole.

Uostalom pogledajte izvještaj našeg novinara Gorana Popovića, kako je on vidio ovaj duel:

——————————————————————————————————–

Danas su se susrele dvije različite filozofije sporta i života uopšteno.
Lijevče je na ovu utakmicu otišlo bez pet standardnih igrača, što zbog kartona što zbog povreda. Od prvog minuta šansu su dobila braća Kecman, kadeti, a na klupi za rezervne igrače su bila jos tri kadeta, od kojih su dvojica ušla sa klupe.

Sto se tiče komentara igre same, nije bilo puno zanimljivosti. Poveli su gosti iz kaznenog udarca u 70. minutu, a Plamen je izjednačio duboko u sudijskoj nadoknadi.

Ponašanje igrača Plamena je za svaku osudu, a isticale su se sledeće situacije:

-Šamar jednom od kadeta tokom prekida za domaćina.
-divljački start nad Bojanom Ilićem, nakon kojeg je došlo do povrede ramena, snimak ce utvrditi da li je riječ o prelomu.
-udaranje na zemlji prvotimac Lijevča od strane više igrača Plamena, gdje je trener Balaban morao ući na teren da zaštiti svog igrača, te je na kraju zbog toga isključen od strane glavnog sudije.
-prijetnje smrću igračima Lijevča od strane igrača sa brojem 13 (Aleksandar Knežević), nakon čega je pozvan MUP. Srpske, i čija je intervencija spasila fudbalere Lijevča.
-udaranje dvojice igrača u hodniku klupskih prostorija od strane igrača sa brojem 20 (Miodrag Babić).
-Na kraju domaći fudbaleri iskalili su bijes na automobilima službenih lica
.