U Tekstilcu mogu slobodno reći da su dobili BINGO sa dolaskom Miloša Perovića! Kršni napadač rođen u Hercegovini, već na pripremnim utakmicama pokazao je da će biti veliko pojačanje prvoligaša iz Dervente. Kako se bliži početak šampionata, tako i njegova forma raste. Prvo je u srijedu pogodio oba puta u pobjedi nad Orašjem (0:2), a u strijelce se upisao i u generalci protiv šamačkog Borca (2:1).

Zadovoljan sam. Uklopio sam se u ekipu, nije ni bilo teško, sve su to odlični momci. Mislim da imamo jako ozbiljnu ekipu,koja može mnogima da pomrsi račune. Cilj je da budemo u pley -ofu, a ako nam se ukaže prilika borićemo se za vrh tabele. Ljudi u Derventi vole fudbal,i svakako da će utakmice na domaćem terenu biti dodatni motiv za što bolje partije – kaže Perović, koji je prošle godine nosio dres Leotara, i na svoj konto upisao je 11 golova.

Kako sam istiće, bivši igrač Borca, Mladosti i Proletera, ne oterećuje se brojem, već da kolektiv od toga ima koristi.

Ma samo da pobjeđujemo. Kolektivnom igrom će iskočiti pojedinac pa i golovi. Sa koliko ću ja završiti, ma najmanje važno. Ako budem igrao kako treba, naravno i ekipa, biće ih poprilično.

Ovu sezonu vidi kao odskočnu dasku. Tek su mu 22 godine, a od njega strahuju svi golmani u Srpskoj.

To mi je posao, i ne vidim sebe kao opasnog momka. Znam da je teško s naših prostora isplivati i uspjeti u fudbalu, ali nekome i uspije. Potrudiću se da i ja budem jedan od tih – jasno je dao do znanja šta očekuje u karijeri, Miloš Perović, novi napadač Tekstilca.