Branko Grahovac je dobro poznato ime na našim prostorima, i za sada jedini čuvar mreže iz Republike Srpske koji je stajao na golu jednog kluba u Ligi šampiona. Po završetku profesionalne igračke karijere vratio se u rodni Srbac, priključio Slogi, gdje i danas stane na gol da pomogne, a odskora je i na Skupštini kluba izabran za predsjednika srbačkog drugoligaša.

Smatram da ćemo na ovaj način privući veliki broj roditelja, ali i publike da vide Slogu u nekom novom izdanju, a to je naša Sloga naša djeca

– Kada sam došao u klub, zatekao sam svega 14 dječaka u tri selekcije. Posvećenost na omasovljavanju omladinskog pogona Sloge je vrlo brzo dala rezultata. Danas Sloga broji oko 70 dječaka. Pored toga u seniorski tim vratili smo petoricu igrača sa opštine Srbac, a to su: Mladen Ugren, Dušan Rakić, Goran Zelenac, Igor Nježić i Vedran Nježić – ističe Grahovac, koji je istakao i primarni cilj u nastavku sezone, ali i periodu koji dolazi:

– Osnovni cilj mi je da kompletan prvi tim Sloge čine naša djeca, igrači sa opštine Srbac! Naš cilj je od višestrukog značaja, jer smatram da ćemo na ovaj način privući veliki broj roditelja, ali i publike da vide Slogu u nekom novom izdanju, a to je naša Sloga naša djeca – poručio je Branko Grahovac, prvi čovjek Sloge iz Srpca.