Područni fudbalski savez Gradiška prvo je na perfidan način izbacio Mladost iz Bajinaca i Borac iz Šibovske iz Područne u međuopštinsku ligu Srbac-Prnjavor-Laktaši, a onda ih je naknadno i žrijebao za istu!

Ništa tu ne bi bilo sporno, da ova dva kluba već nisu odigrala po dvije utakmice u Područnoj ligi Banjaluka, i pismeno su se obratili PFS Gradiška da neće učestvovati pod njihovim patronatom, a niti su bili na pomenutom žrijebu, za koji kažu da je bio pravi cirkus, da su se čak i predstavnici ostalih klubova sa sprdnjom odnosili prema Mili Kovačeviću, Đorđu Starčeviću, Milošu Brkiću i kompaniji….

I da stvar bude još tragičnija, već u 1. kolu fantomske lige igraju Borac i Mladost u Šibovskoj! Iako i oni sami znaju da oni neće igrati tu ligu, jer u to vrijeme Borac će vojevati u Šnjegotini “bundesligu”, a Mladost je po rasporedu slobodna.

Međutim, sada je namjera fašističke ideologije sasvim jasna. Nakon dva kola kada ih ne odigraju, suspendovati klubove, a onda i sve one koji igraju sa njima, u prevodu cijelu banjalučku regiju! “Jazavci” iz OFS Srbac i još neki pojedinici iz PFS Gradiška hvale se po “birtijama” da će Draško Ilić biti suspendovan iz fudbala, a PFS Banjaluka raspuštena.

Možda hoće, ali na drugom spratu, jer tamo su bajke i basne…..

Do tada, pjenite, rigajte, prijetite, kažnjavajte….ali dobro znajte, da ćete snositi odgovornost za svaku suludu odluku koju ste donijeli. Svačiji trag je vidljiv, pogotovo iz zvijernjaka PFS Gradiška, koji će, tek toliko da znate, biti doveden gotovo do nestanka, jer sve što ste pozobali, došlo je vrijeme da se vrati…..

Na našim stranicima pripremaju se ekskluzivne priče o advokatskom kriminalu Mileta Kovačevića, sudijskom reketiranju Branislava Maletića, te vezi MUP-a Gradiška i narko mafije u koju je uključen Miloš Brkić.

Ostanite na našim stranicama, jer u narednim danima biće i te kako vruće…..