Velimir Sombolac, Borče Sredojević, Slobodan Bodi Milovanović….igrači su koji su pronijeli slavu grada na Savi noseći “crno-bijeli” dres, a sada je red došao na Ognjena Ožegovića!

Dosadašnji napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović novo je pojačanje Partizana.

Ono što je interesantno u priči o 23-ogodišnjem gradiščancu jeste da je prošao i omladinsku školu Crvene Zvezde, ali nikada nije dobio pravu šansu na “Marakani”. Sreću je tražio u Čukaričkom, Vojvodini, dalekoj Kini, sa Srbijom bio omladinski prvak Evrope, kapacitet za velika djela….

Bivši mladi reprezentativac Srbije tokom karijere igrao je za Crvenu zvezdu za koju je upisao četiri nastupa u sezoni 2012/2013, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac iz Čačka, Vojvodinu i kineski Čangčun Jataji.

– Osjećao sam se nevjerovatno kada sam obukao Partizana dres, nisam se dvoumio nijednog trenutka. Spakovao sam kofere da idem u Amkar, ali se brzo raspakovao zbog poziva Partizana. Nadam se da ću opravdati očekivanja i jedva čekam da golovima obradujem navijače. Biće šteta ako sa ovakvom ekipom ne prođemo dalje u Ligi Eevrope. Partizan mora da napada prvo mjesto u grupi i sve osim prolaska u narednu fazu bio bi neuspjeh – poručio je Ožegović na promaciji u Humskoj.

Partizanovci iz Gradiške tako su povećali vodstvo u odnosu na “crveno-bele”. Sada je 4:1 za “crno-bijele”, a čast Zvezde za sada čuva Marinović. Čeka se neki novi as….