Škola Fudbala “Mladost Glamočani” sve više podsjeća na one najveće, ne samo u Opštini, već i u regiji. Nakon uspješno organizovanog međunarodnog turnira, potom kampa FK Partizan, na redu u veoma kratkom vremenskom periodu je još jedan značajan projekat, postavljanje reflektora na stadion u Glamočanima.

-U toku je postavljenje 30 reflektora na 4 stuba, čime ćemo zaista zaokružiti svoj teren, koji je po travnjaku spadao među najboljim u regiji. Sada ćemo i našim klincima pružiti nesmetane uslove za rad i razvoj, i sve će dobiti jednu novu dimenziju. Ovom prilikom zahvalio bi se Saši Popoviću, rukovodiocu radne jedinice “Elektrokrajina” Laktaši, bez čije pomoći i podrške teško da bi zasijali reflektori na stadionu. Svečano otvaranje reflektora predviđeno je za sledeći petak, 21. septembra, kada ćemo uz prisustvo oko 400 dječaka imati pravu malu feštu, uz animatore, maskote, i sve ono što djeci izmamljuje osmjehe na lice – poručio je Milenko Petrović, direktor ŠF “Mladost Glamočani”.

Zadovoljan je bio i Saša Popović, čovjek koji je pomogao da reflektori zasijaju u Glamočanima.

-Sve za djecu! Mislim da bi ovako nešto trebao da ima svaki stadion u Srpskoj, i da to bude obaveza svih, a ne privilegija bogatih i moćnih. Ovdje se radi o jednom zdravom kolektivu, koji je zaslužio svaku vrstu podrške. Ovo je samo mala usluga, koja će vjerovatno biti zamajac još boljeg rada, i na kraju rezultata – istakao je Saša Popović, rukovodilac radne jedinice “Elektrokrajina” Laktaši.