Koliko moraš biti đubre da na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza Republike Srpske (fsrs.org) objavljuješ vijest o tome kako je neki fudbalski radnik suspendovan,  i donosiš istu odluku na udarnom mjestu sajta i u prvostepenom, i u drugostepenom postupku.

Naravno da pogađate da je riječ o Drašku Iliću, predsjedniku PFS Banjaluka, i o odlukama o kojima će se i te kako pričati kada uđu u pravnu sudsku proceduru, ali i kada aktuelna garnitura FSRS ode sa ovih pozicija.

Zanimljivo je da na zvaničnoj stranici FSRS nigdje i nikada niste mogli pročitati da je na fudbalskom terenu umro dječak, jer su te “pametne” glave naložile da se fudbal igra na +40. Nikada niste mogli pročitati da je u poslednjih pet godina ugašeno 47 (slovom: četrdeset sedam) klubova. To nije interesantno, jer ti koji se gase, ne mogu platiti kotizaciju, članarinu, registraciju….Nikada niste mogli pročitati da je fudbalski sudija dobio batine od kojih se nalazi u komi, da je visoki funkcioner snimljen kako prima mito, i ko zna kakvi svih bljuvotine koji su u pratili fudbal Srpske.

A, da bi stavio ovakvu vijest na udarno mjesto zvanične stranice moraš biti baš đubre! Odnosno tri đubreta iza Gradiške, i jedno iz Banjaluke, svaki na svoj način, upetljani do guše u vlastititim govnima, i privatnim, još više poslovnim, fudbalskim i da ne govorimo….

Ali ako Vam je za utjehu, baš potpisnici ovih redova sa portala koji redovno čitate, obećavaju vam na tom istom mjestu sa kojeg Vi danas  šaljete “otrovne strelice”, da Vas nećemo zaboraviti, i da ćemo javnost baš sa stranice fsrs.org obavještavati, i slati u svijet priče o vašem kriminalu.

Nema razloga da se plašite, taj dan nije daleko, uživajte u slobodi dok još možete…..