Povodom teksta koji smo objavili pod naslovom  ”Skupština FS RS 20. 12. 2019. Ćejić i Kovačević krivci za otkaze svim zaposlenima ?!” Saopštenjem za javnost koje prenosimo u cjelosti, oglasila se ”Administracija FS RS”, dodali bi ”sa službenog puta.”

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Saopštenje za javnost

 od AS FS RS

Na osnovu neprovjerenih i tendencioznih informacija, određenog broj portala, pa i medija u Republici Srpskoj koji su prenijeli informaciju, da Fudbalski savez Republike Srpske ne radi od dijela mjeseca novembra odnosno da je radnicima zaposlenim u Fudbalskom savezu Republike Srpske naloženo da ne dolaze na svoja radna mjesta, u cilju pravilnog informisanja javnosti dužni smo istaći sledeće:

Fudbalski savez Republike Srpske odnosno zaposleni u njemu obavljaju svoje radne zadatke u pomenutom periodu najnormalnije, a što se može utvrditi iz svakodnevne koorespodencije Saveza sa drugim institucijama, prijemom i otpravkom pošte, prijemom stranaka i drugim aktivnostima.

U tekućoj sedmici aktivnosti saveza odvijaju se normalno, uz naznaku, da se određen broj zaposlenih nalazi na bolovanju koje traje već od ranije, dio zaposlenih na ranije utvrđenom godišnjem odmoru, dok je dio zaposlenih službeno odsutan obavljajući svoje radne zadatke.

Ne želeći ulaziti u razloge zbog kojih se ova netačna informacija pojavila, dužni smo istaći da je neistinita, te pozivamo medije da objave naprijed demanti.

 

ADMINISTRATIVNA SLUŽBA