Bijeljinski premijerligaš Radnik  pronašao je zamjenu za Ivana Jakovljevića koji je napustio klub. Angažovan je lijevi štoper, Domagoj Franić (23) koji je do sad igrao u Splitu, Dugom Polju Lučkom i Gorici.

Također u, Semberiju je stigao i mladi 18-godišnji krilni napadač Vladimir Bradonjić, koji je došao iz  Rudog  i predstavlja svijetlu budućnost kluba.

U Radnik su prethodno stigli još Edin Ademović i Filip Stojanović, dok je Dragan Živanović prekomandovan u prvi tim iz mlađih kategorija. Trener Nebojša Milošević sada na raspolaganju ima pet novih igrača u odnosu na jesenji deo sezone. Ali, to ne bi trebalo da bude i konačan broj novajlija, s obzirom da je u planu dovođenje još jednog defanzivnog veznog igrača. Sve u svemu, trener Milošević biće na slatkim mukama…

U stručnom štabu su odlučili da dva mlada igrača budu ustupljena nekim klubovima sa ovog područja na pozajmicu. Riječ je o Abdurahmanu Beširoviću i Adnanu Barjaktareviću. Pratiće se njihove igre i razvoj. jer se na njih najozbiljnije računa.

Inače, pripreme Radnika teku planiranom dinamikom uprkos vremenskim neprilikama. Do sad je odrađeno sedam  treninga a ekipa se 2. februara selu u Antaliju gdje će ostati 10 dana.

Mijodrag Jakovljević