Velike rokade u Krupi. Prvi dio nije bio baš za pohvaliti, i zbog toga čak sa sedam igrača dogovoren je raskid saradnje!

Premijerligaš Krupa u nastavku sezone neće računati na Stefana Nikolića, Miloša Simonovića, Aleksu Andrejića, Marka Golubovića, Milivoja Krmara, Muamera Svraku i Nemanju Vidovića.

– Jednostavno se nisu uklopili u našu koncepciju. Svi oni su dovedeni kao pojačanja, a to nisu opravdali i razlaz je bio neminovan – naglasio je član stručne komisije koja sa klupe vodi Krupu Siniša Mrkobrada.

Iako se pričalo i o novom šefu Stručnog štaba, u klubu su zadovoljni svi sa radom mladih snaga, pa je sve izvjesnije da će kvartet Ilić, Mrkobrada, Mazalica i Anđelić nastaviti posao i na proljeće.

Pripreme ekipe počeće 13. januara, a planirano je se prve dvije sedmice odrade na terenu u Krupi na Vrbasu, potom bi slijedio odlazak u toplije krajeve. U opciji su Međugorje, Hrvatska ili Crnogorsko primorje.

Kako god bilo, veliko spremanje je u Krupi, ali ne treba sumnjati da će ljudi koji vode ovaj klub metlom počistiti mnogo toga, pa i put do opstanka….