Iako je po tabeli utakmica u Svodni trebala izgledati laka za lidera regionalnog Zapada, od toga nije bilo ništa! FSA se propisno namučio, ali otuda je i pobjeda slađa (0:1), uz činjenicu da su naplatili trijumf i porazom prvom pratioca pa je sada razlika od pet bodova u korist Prijedorčana.

Trenutak odluke dogodio se u 87. minutu, kada je pogodio Milan Kovačević i donio trijumf svom timu. Svodna iako drži fenjer, hrabro se držala, i malo je nedostajalo da iz ovog susreta izađu neporaženi, pa i nada o opstanku tako i dalje tinja.

SVODNA – FSA PRIJEDOR 0:1 (0:0)

Strijelac: 0:1 Kovačević (87). Stadion: FK Svodna. Gledalaca: 50. Sudija: Dejan Džakić. Pomoćnici: Bojan Došen (oba iz Šipova) i Dušan Marić (Banjaluka). Delegat: Aleksandar Dodig (Novi Grad). Žuti kartoni: Jovanić (Svodna), B. Mikić, Marinović (FSA Prijedor).

Svodna: Komosar, Savić, Aleksić, N. Knežević, Janjetović, Brkić, Ješić, Maleš, P. Knežević (od 70. Jelisavac), Dženopoljac, Jovanić.

FSA Prijedor: Zgonjanin, Golić, Rečević, Kovačević, Marinović, B. Mikić, Crnobrnja (od 46. Babić), Rudak, Stegić, M. Mikić, Knežević.