Fedor Predragović, još jedan od fudbalskih bisera banjalučke škole, karijeru će nastaviti u Sloveniji! Ovaj 21- ogodišnji fudbaler potpisao je ugovor sa NK Radomlje, članom elitne divizije Slovenije.

Presrećan sam, jer nakon višemjesečnih putešestvija, najviše zbog papirlogije konačno ću se okrenuti obavezama koje najbolje znam da radim, a to je igranje fudbala. Imao sam nekoliko konkretnih ponuda iz Srbije, Mađarske, Češke, kao i BiH, ali presudilo je to što znam odlično trenera Roberta Pevnika, kao i predsjednika Matjaža Marinšeka. Moj novi klub jeste nakon prvog dijela sezone poslednji, ali uvjereni su da se može do opstanka, a po potezima koje vuče Uprava vidi se da se radi o ozbiljnom i profesionalnom klubu. Želim da se dobro spremim, zaželio sam se takmičarskih utakmica i lopte – poručio je nekadašnji mladi reprezentativac BiH.

Fedor Ugovor

Fedor Predragović karijeru je počeo u Borcu, gdje je prošao sve selekcije u “crveno-plavom” dresu. Prošlog ljeta napravio je transfer u novosadsku Vojvodinu, u kojoj se zbog spleta nesrećnih okolnosti nije previše zadržao. Poslije toga potpisao je Ugovor sa Čelikom, a nije imao sreću da zaigra na “Bilinom polju”, jer sertifikat iz Srbije nie stigao na vrijeme u BiH, pa je morao pauzirati do zime.

Konačno, Predragović je pronašao klub, a kako sam kaže želja mu je da Radomlje bude samo odskočna daska za nešto više, jer ovaj mladić nije zaboravio igrati fudbal. Na njemu je da pokaže da vrijedi, a slovenačka liga sa nekoliko izuzetno atraktivnih ekipa mogla bi biti prekretnica u karijeri Predragovića.