Radnik je osvojio svoj prvi veliki trofej u osam decenija dugoj istoriji! Pobjednik je Kupa BiH, i to više nego zasluženo, i na taj način izabranici trenera Slavka Petrovića igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope! U revanš meču savladana je Sloboda iz Tuzle sa 3:0, i uz rezultat sa Tušnja (1:1), to je bilo i više nego dovoljno za slavlje u Semberiji. Ambijent je bio fantastičan, više od 6.000 gledalaca napunilo je Gradski stadion, da budu uz svoje miljenike.

Već u 5. minutu poslije sjajnog pogotka Hodžića moglo se naslutiti ko će se radovati, a do kraja Memišević je sa još dva gola samo izrastao u prvo ime ovog meča.

Radnik je tako spasio čast fudbala Republike Srpske u sezoni koja se može ocjeniti katastrofalnom. Bijeljinci su bili jedini svetionik u tami, prije svega zahvaljujući skromnosti klupske administracije, ali i pogotku u odabiru tih ljudi na čelu sa Mladenom Krstajićem. Na terenu to izgleda lako, ali kad sve “štima” okolo, a to je ponekada najteže.

Radniku ostaje i finale Kupa Republike Srpske u kojem se sastaje sa Slobodom iz Novog Grada i u kojem je takođe veliki favorit.

RADNIK – SLOBODA 3:0 (1:0)

Strijelac: Hodžić (5), Memišević (64), 3:0 Memišević (87). Stadion: Gradski. Gledalaca: 6.000. Sudija: Ognjen Valjić (Banjaluka). Žuti kartoni: Zeljković, Šećerović, Maksimović (Radnik),Veselinović, Kostić, Merzić, Stjepanović, Ahmetović (Sloboda). Crveni karton: Husref  Musemić (trener Slobode) u 63. minutu.

Radnik: Avdukić, Hodžić, Beširević, I. Jakovljević (od 89. Ostojić), Memišević, Lazić, Zeljković, Obradović, Maksimović, S. Jakovljević, Šećerović (od 64. Mašić).

Sloboda: Pirić, Kostić, Efendić, Krpić (od 46. Ahmetović), Ivetić, Sarić, Ordagić, Stjepanović, Mehidić, Veselinović (od 66. Govedarica), Merzić.