Naš portal vam obezbjeđuje ekskluzivan snimak novih pravila fudbalske igre u okviru kojih su i ocjene službenih lica.

Sudija utakmice Radenko Topalović iz Glamočana nije prekinuo prvenstvenu fudbalsku utakmicu 4. Kola  regionalne lige FS RS Grupa ”Zapad” izmeđuz Karanovca i Lauša (1:0) u 87. minutu kada su fudbaleri gostiju  na njemu iskaljivali bijes udarajući ga nogama. Topalović nije prekinuo utakmicu ni nekoliko minuta kasnije kada je na prvog pomoćnika Bojana Aničića iz Laktaša  naletjela grupa zarjarenih fudbalera gurajući ga i udarajući, oborila na zemlju.

Sudija utakmicu nije prekinuo ni kada ga je ”otet” iz ruku razjarenog fudbalera koji ga je u namjeri davljenja uhvatio za vrat.

Zbog fizičkih napada i udaranja sudije i prvog pomoćnika prekidi su trajali nekoliko minuta, a sve pred očima delegata Željka Rodića iz Kozarske Dubice, ali i svih prisutnih na utakmici.

Umjesto da sudijska trojka zajedno sa delagatom bude skinuta sa svih lista, nagrađeni su maksimalnim ocjenama.

Vrh FSRS  je prirkivanjem neviđenog skandala širom otvorio vrata kik – boksu, a kao da ih slučaj Aleksandrovac iz prošle sezone nije dovoljno opametio.

Neodgovorni “zaljubljenici – kik boksa” iz vrha FS RS su zaprijetili sudijama da utakmicu ne smiju prekidati ni kada postanu vreće nemilosrdnih kik boksera, šta je još trebalo za prekid utakmice ? Sudije su djelovale kao izudarane bokserske vreće,  ali utakmicu nisu prekidale i umjesto 7,1 uslijedila je nagrada 8,4. Isto tako za udarače, kazna je bila blago rečeno smiješna, po jedna utakmica pauze.

Uostalom, pogledajte sami i procjenite……