“Nikad ne reci nikad”. Stara poslovica koja će važiti i u slučaju Miše Kovača, popularnog hrvatskog pjevača, koji je zbog rata na prostorima bivše Jugoslavije, kao i tragedije u njemu (izgubio sina u Zengama) više puta kategorički objavio da dok je živ neće pjevati u Srbiji!

Međutim, vremena i prilike su se okrenule, pa će poslije 30 godina ponovo se čuti prepoznatljiv glas “Ostala si uvijek ista”,….

Koncert bi se trebao održati u Srbiji, i to u avgustu na Gradskom stadionu, na kojem će moći stati 60.000 gledalaca.

Iako još niko nije razgovarao sa Mišom Kovačem, srpski državljnin, hrvatskog porijekla Ž.Ž (54), koji živi više od 35 godina u Tel Avivu (Izrael)  bogati je zlatar, ali i veliki poštovalac i ljubitelj svih hitova i pjesama Miše Kovača.  On neće žaliti novac za svoje zadovoljstvo, pa će honorar legendarnom pjevaču iz Šibenika, iznositi nevjerovatnih 333.000 evra, samo ako Mišo Kovač to želi, ako ne, subotičanin sa radnom knjižicom u Izrealu kaže da koncert može organizovati i u Osijeku, na stadionu “Gradski vrt”.

Ova vijest sigurno će imati puno komentara u regionu , ali to je moja želja, pa taman na koncertu i umro. Nikada nisam uživo slušao Mišu, pa, evo kad bude prvi put neka bude u mojoj Subotici.  Do polovine maja sam u Šibeniku i idem da razgovoram sa Mišom, a kontakt je dogovoren preko gradonačelnika Željka Burića – potvrdio je naš sagovrnik, koji je portalu localhost/pravda dao ekskluzivno pravo da pusti ovu vijest u eter, kao i rasplet dogovora sa Mišom Kovačem.

“Jedan dan života”, “Svi pjevaju ja ne čujem”, “Ti si pjesma moje duše”, pjevaće se kroz Suboticu, ali i Srbiju. Mišo ti si na potezu,….