Umjesto da pišemo o fudbalu, radujemo se Ronaldu u Zenici, po ko zna koji put, biće ona “znam ja nas, jebo ja nas”…..

Naime, navijačka grupa “BH fanatikosi” sprema horor priču vrhu FSBiH, odnosno njegovim čelnim ljudima, prije svega srpskom kadru predsjedniku Vici Zeljkoviću i direktoru Zvjezdanu Misimoviću.

Sve je dobro izrežirano, i zavjera se kuje već dugo vremena, a crni epilog trebalo bi da se dobije u Zenici, ali zahvaljujući državnim sužbama, navijačka orgija, je za sada zaustavljena, iako svi vjeruju da će biti pakleno na “Bilinom polju”.

– Dogovor “BH fanatikosa” je da na nekoliko strana izazovu nerede, kako bi imali što lakši put do glavnog cilja, a to su im Vico i Misimović. Na stadion će unijeti uz pomoć redara nacionalistička i fašistička obilježja, s kojim će isprovicirati ostatak stadiona, ali i delegata UEFA. Potom slijedi bakljada i prekid meča! I dok se bude gasio požar na terenu, grupa od 50 fanatikosa izlazi sa stadiona, ali ne da bi išla kući, već da bi zauzela strateške pozicije ok ostadiona, a tu ih čeka još toliko huligana koji nisu ni bili na utakmici već su bili dobro raspoređeni pored stadiona, za nastavak paklenog plana – priča za naš portal visoko rangirani funkcioner MUP-a FBiH.

On dodaje da su fanatikosi imali i jednog doušnika unutar FSBiH, koji je “tipovao” automobile čelnika FSBiH.

– Po završetku utakmice, dobro skriveni fanatikosi čekaju rasplet. Niko i ne očekuje krvavi scenario, ali blokirani su svi izlazi sa stadiona. Čekaju se Vico, Misimović, Durić, i ostali članovi Izvršnog odbora FSBiH. Kada kreću sa stadiona, fanatikosi prave ranije pripremljene blokade, i hvataju čelnike saveza. Šta bi dalje bilo, teško je reći, ali znajući fanatizam, ali i nacionalni naboj kao i netrpeljivost te grupe prema ostalima, nije teško zaključiti da bi bilo svega, pa možda i mrtvih glava. Ovako, preduhitrili smo, krvavi scenario, već su neki privedeni na informativni razgovor, ali i dalje je borbene sprema na najvišem nivou, jer ne znamo u kojem pravcu sve može da krene – zaključio je naš izvor.

Na kraju se postavlja pitanje, kome sve ovo treba, i za koga uopšte navijaju BH fanatikosi. Rat i krvave scene iz njihovih glava i dalje ne izlaze, 30 godina poslije svega žive u prošlosti i mržnji prema svemu drugom što drugačije razmišlja od njih.

Aferim, Bosne i onako nema, a vi budite ti koji će zabiti posljednji ekser u lijes mrtvaca……