Feđa Dudić očigledno mrzi Borac i Banjaluku, ali i Republiku Srpsku!

Pokazao je to zimus, a sada ponovio, jer očigledno da mu nešto u “crveno-plavim” bojama smeta….

Za tako nešto bilo je dovoljno čuti izjavu poslije utakmice u kojoj je Borac savladao Velež (2:0).

– Borac je danas morao da pobijedi, mi smo samo bili statisti. Ne znam šta bih rekao na sve ovo. Trener Borca mi u prvom minutu govori “nije ti ovo Mostar”, ne znam šta mu to znači – rekao je Dudić.

Odmah mu je odgovorio Vlado Jagodić:

-Očigledno je problem što je Borac prvi. Čim smo na vrhu odmah je problem. Sada ću reći, Borca će biti šampion. Moj kolega je mlađi od mene 21 godinu. Tri dana pred utakmicu nazivao me svakakvim pogrdnim imenima. Bolje bi mu bilo da se više bavi ekipom i strukom nego ovim drugim stvarima. Žao mi je Veleža, Mostarci imaju dobar tim. Ružno je ovako komentarisati pobjedu Borca. Ovo je pokušaj destabilizacije – rekao je Jagodić koji je čestitao svojim igračima na važnoj pobjedi – ističe Jagodić.

A, mi podsjećamo na mržnju iskazanu zimus, kada je Dudić bio samo posmatrač na utakmici Borac – Sarajevo, ali umjesto igre komentarisao je muziku na poluvremenu sa Gradskog…..

http://localhost/fasista-dudic-izvrijedjao-borac/

Kako god da bilo, Dudić je sebi precrtao Banjaluku, još kada se vrati publika, biće dočekan kako se takvi dočekuju. Šljam uvijek završi na smetljištu….