Derbi u Doboju opravdao je očekivanja. Oko 200 gledalaca na “Lukama” uživalo je u trijumfu svojih ljubimaca protiv lidera Borca iz Kozarske Dubice (4:1), pa se borba za elitu Srpske dodatno zakomlikovala.

Trener Milan Draganović bio je zadovoljan trijumfom, ali i realan u analizi utakmice:

-Mislim da je rezultat 4:1 previsok, iako smo zasluženo pobijedili. Momci su odigrali dobru, srčanu utakmicu. Idemo dalje, i da nismo dobili ovu utakmicu, isto bi rekao. Pred nama je još dosta posla do kraja sezone – naglasio je Draganović.

Publika na “Lukama” vidjela pet pogodaka i brojna uzbuđenja

S druge strane Zoran Bujić nije imao šta zamjeriti svojim igračima, jer “takve” utakmice u kojima povedete, i onda se sve okrene, jednostavno se dogode.

– Čudna utakmica, Poveli smo, pa primili dva naivna gola, jedan iz prekida i jedan iz odbijanca, i povratka nije bilo. Čestitam Slogi, nama predstoji da guramo dalje, imamo dobru ekipu, koja je ovu utakmicu odigrala sa više respekta nego što treba. Nadam se da ćemo na kraju i mi i Sloga biti prvoligaši – istakao je kormilar drugoligaša s “Đolova”.

Na tabeli drugoligaškog Zapada Borac je i dalje lider sa 35 bodova, četiri više od prvih pratioca Jedinstva iz Žeravice i dobojske Sloge. Već za vikend nova uzbuđenja. U Kozarsku Dubicu stiže Ljubić, dok će Sloga na teško gostovanje u Dubrave.