Grad, po grad, područje po područje otkazuju poslušnost aktuelnom predsjedniku FSRS Mili Kovačeviću! Nakon Prijedora koji je jasno poručio koga želi na čelu fudbala RS, istu stvar napravio je i Doboj, ali na sjednici Izvršnog odbora PFS ovog područja, koja je po instrukcijama iz kancelarije u Banjaluci trebala da potvrdi onu prvobitnu tezu, da je Doboj uz aktuelno rukovodstvo FSRS.

Na sjednici su trebali prisustvovati pored članova Izvršnog odbora PFS Doboj, i predsjednici opštinskih saveza, kao i delegati Skupštine FSRS iz PFS Doboj. Od njih 10 sjednici su prisustvovala samo trojica! Glas koji je trebao iz Doboja da se čuje kako ova regija stoji iza Mile Kovačevića izostao je, a kako smo nezvanično saznali, čelnici PFS Doboj, koji još uvijek zbog svojih pozicija služe voždu iz Gradiške, jedan drugome prebacivali su vruć krompir, ko će biti taj junak da obavijesti Kovačevića i Petkovića o sastanku, koji je sve bio, samo ne uspješan.

Po svemu sudeći fudbalsku bitku Kovačević je izgubio u svim područjima, hoće li zaigrati na kvarno, i onemogućiti Jelića da mu uopšte izađe na crtu biće poznato sutra, ali ako i pokuša tako nešto, samo će ubrzati svoj kraj, ali i klike koja se okupila oko njega,…