Iako su njegovi izabranici u derbiju četvrtog kola kao gosti savladali Borac u Kozarskoj Dubici sa 3:0 i tako stigli do četvrtog vezanog trijumfa, šef stručnog štaba Radnika Velibor Đurić i dalje smatra da njegova ekipa nije favorit za osvajanje titule i da svi u klubu čvrsto stoje na zemlji.

Bijeljinci su do pobjede na stadionu “Đolovi” stigli bez većih problema, jer su do prednosti došli već u petom minutu pogotkom najboljeg aktera susreta Dragana Došle, da bi u 44. Milorad Albijanić povisio prednost. Konačan rezultat u sudijskoj nadoknadi utakmice postigao je “rezervista” Aleksandar Maksimović.

–  Iako smo u prva četiri kola osvojili maksimalnih 12 bodova moju ekipu i dalje ne smatram za favorita. Za sada sve ide prema planu, možda smo i premašili očekivanja, ali i dalje smo čvrsto na zemlji. Naš cilj je i dalje da u prvom dijelu sezone osvojimo što više bodova, a onda ćemo tokom zimske pauze vidjeti šta i kako dalje – naglasio je Đurić.

Pohvalio je igru svojih fudbalera na ovom meču, ali i sjajno gostoprimstvo domaćina.

– Od samog početka utakmice smo preuzeli inicijativu i veoma rano došli do prednosti. Poslije toga bilo je daleko lakše igrati. Odigrali smo dobro i smatram da smo došli dio čiste i zaslužene pobjede. Iako su poraženi na svom terenu, pohvalio bih Dubičane na izuzetnoj ljubaznosti i gostoprimstvu  – nastavio je Đurić.

Radnik će u narednom kolu ugostiti Drinu.

–  Zvorničani nisu dobro otvorili sezonu i već sada su došli u tešku situaciju. Sigurno je da im je svaka sljedeća utakmica prilika se vrate i poprave bodovnu situaciji. Zato moramo biti i te kako oprezni, jer želimo da nastavimo sa sakupljanjem bodova – dodao je Đurić.