Fudbaleri Radnika su u poslednjoj utakmici protiv Tuzle siti u 19. kolu Premijer lige BiH došli do vrijednog boda koji ih ostvalja u realnim šansama u borbi za opstanak

. U sjajnoj utakmici po izuzetno teškom i blatnjavom terenu u gotovo nemogućim uslovima za igru Radnik je uspio ostati ne poražen, pogotkom rezerviste Kenana Šarića u drugoj minuti sudijske nadoknade. Igrači Radnika su pokazali da ni kvalitetan protivik a ni loš teren nije prepreka za dobar kvalitetan fudbal.

– Oba sastav su herojski odigrali ovu utakmici, pogotovo mi koji smo u nešto podređenijem položaju u odnosu na Tuzlu siti koja se nalazi u samom vrhu tabele. Došli smo da igramo i da dođemo do makar boda i u tome smo uspjeli, zasluženo smo došli do remija golom u poslednjim trenucima utakmice. Slijedi nam pauza, detaljna analiza i naravno plan za nastavk prvenstva – rekao je na kraju trener Radnika Velibor Đurić.

Radnik je na kraju jesenjeg dijela šampionata i dalјe na začelјu tabele, sa 12 bodova, dok po 16 bodova imaju Rudar Prijedor, Posušje i Leotar.

“Sport Bijeljina”