ĐANI BEZ PO MUKE NAPUNIO ARENU! (FOTO)


Nizali su se Đanijevi hitovi “Ja slobodan ona neverna”, Zbog tvojih golih kolena, Otišla si e pa neka,…. atmosfera se zagrijevala, a na pesmu Litar na litar, raspoloženje se usijalo i gotovo svi su đuskali, pjevali, dizali ruke. Koncert su začinile četiri atraktivne plesaličice koje su povremeno izlazile na binu u različitim trikoima i haljinama, uvijale se u ritmu muzike i doprinosile štimungu. U pozadinii scene smjenjivali su se zanimljivi svjetlostni efekti, a duž bine su se s vremena na vrijeme pojavljivali simulirani plamenovi vatre, jednog trenutka  su ispaljene žute konfete koje su se razletjele na sve strane.

Publika je oduševljeno pozdravljala nastupe Đanijevih specijalnih gostiju koji su izveli po dvije numere. Jana , Andreana Čekić, Peđa Medenica i Seka Aleksić upotpunili su spektakl.

Bilo je veoma emotivno kada je Đani  otpjevao nekoliko pjesama u spomen na svoje preminule prijatelje Šabana Šaulića i Sinana Sakića.

-Otpjevaću dvije pjesme od koga sam volio najviše na svijetu – rekao je pjevač najavljujući Šabanove hitove, a publika je poskakala i uživala uz numere “S namerom dođoh u veliki grad” i “ Kraljice srca moga”.

– Da ne zaboravimo još jednu legendu, ja sam ga iskreno volio – kazao je Đani kao uvod za Sinanovu “Bože kako godine lete”.

Pri kraju poslednjeg bloka pjesama pjevač je oduševio publiku izvođenjem numere “Vidovdan”.

Dobro raspoloženje nisu skrivali ni Đanijevi gosti, Seka Aleksić, Jana, Andreana Čekić i Peđa Medenica koji su svojim hitovima pomogli Djaniju da njegov koncert ostane upamćen kao spektakl.

Next post LJUBIĆ ŠOKIRAO DUBRAVE!

Previous post VETERANI NA TERENU, U ŽIVOTU SENIORI UVIJEK!

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Unesite kod sa slike *

error: