Kozara je na Gradskom stadionu “Velimir Sombolac” u Gradišci pred oko dvije stotine gledalaca savladala Tekstilac iz Dervente sa 1:0.

Kiša i raskvašen teren nisu pogodovali igračima obje ekipe, pa prve minute prolaze u obostranom ispitivanju snaga, Pokušava Tekstilac preko Milojevića u 5. minutu, ali njegov udarac glavom završava daleko od gola. Glišić sam pretrčava više od pola terena u sljedećoj minuti, ali mu je završni udarac neprecizan i lopta odlazi preko gola. U 15. minutu Kozara izvodi korner, lopta dolazi do Despotovića, ovaj jako šutira sa nekih dvanaest metara i pogađa mrežu Tekstilca za vođstvo Kozare od 1:0. U 23. minutu Duspara jako šutira, Modić odbija loptu na koju natrčava Kojić i pogađa stativu Modićevog gola. Na drugoj strani pokušava Šikanjić, ali golman Tekstilca Simić zaustavlja njegov šut. Pokušava Tekstilac da dođe do izjednačenja, u 26. minutu Kojić ne uspijeva da zahvati u petercu loptu koju je poslao Radić. Pokušavaju Duspara i Marić, ali se na poluvrijeme odlazi sa prednošću Kozare.

Dinamičnu utakmicu gledamo i u drugom poluvremenu. Pokušava Malbašić iz daljine, ali je neprecizan. U 65. minutu Šikanjić se oslobađa odbrane, odlično šutira pored već savladanog Simića, ali stativa zaustavlja njegov šut. Na drugoj strani pokušava Hasikić ali je neprecizan. U 80. minutu Šćekić jako šutira, Simić odbija loptu, ali je odbrana Tekstilca izbija ispred mladog Race. U kontranapadu Babić šutira, pogađa Despotovića, lopta mjenja pravac i na sreću igrača Kozare od stative odbija se u korner. U 85. minutu Obradov dobro izvodi slobodni udarac, Modić fantastično interveniše i ispod same prečke izbacuje loptu u korner. Uspijevaju fudbaleri Kozare u posljednjih nekoliko minuta da odole napadima Tekstilca i zabilježe treću pobjedu u Prvenstvu.

KOZARA – TEKSTILAC 1:0 (1:0)

Strijelac: 1:0 Despotović (15). Stadion: Gradski “Velimir Sombolac”. Gledalaca: 200. Sudija: Marko Taborin (Zvornik). Pomoćnici: Bojan Eremić (Prijedor) i Aleksandar Kapur (Brčko). Delegat: Goran Balaban (Banjaluka). Kontrolor: Željko Vukić (Banjaluka). Žuti kartoni: Pepić, Jandrić, Glišić, Šikanjić, Modić (Kozara), Miljanović, Prljeta, Duspara (Tekstilac).

Kozara: Modić, Šćekić, Veljkić, Blagojević, Glišić (od 81. Matić), Malbašić (od 89. Komlenić), Jandrić, Despotović, Šikanjić (od 89. Torlaković), Popović (od 70. Raca), Pepić.

Tekstilac: Simić, Marić, Ćorić,  Jolović, Kojić, Prljeta (od 79. Đuričić), Duspara, Ćalić (od 46. Hasikić), Miljanović (od 40. Bašić), Radić, Zeljković (od 46. Obradov).