Fudbaleri Zvijezde 09  su zadovoljni osvajanjem osme pozicije  sa 21 bodom u prvom dijelu prvenstva. Kako je sve loše krenulo, odlično se završilo u Etno Selu Stanišići, ali još uvijek sve je to daleko od krajnjeg cilja, zvanog opstanak u eliti BiH. Zato u klubu razmišljaju o svemu,

– Na okupu smo do 10. decembra a onda slijedi odmor do 10. januara naredne godine. U zimskoj pauzi  angažovaćemo 4-5 pojačanja na mjestima na kojim smo deficitarni. U ovom klubu je sastavljena i  transfer lista. Neki igrači su već otišli a neki će to učiniti –rekao je trener Darko Nestorović.

Iz kluba saznajemo da je 10 igrača već precrtano u notesu  trenera Nestorovića. To su: Nemanja Pamraković, Dragiša Stanić, Stefan Trifković, Muhamed Omanović, Ibrahim Škahić, Nemanja Veinović, Nasiri Adova, Saša Filipović, Ivan Jovanović i Asahadin Adavao.

– Priliku su  dobili juniori iz naše  Akademije. Marko Brkić je već postao standardni prvotimac, a na tom putu su  su još Igor Blagojević, Filip Svjetlanović, Nikola Stanišić i Danijel Matić – dodao je Nestorović.
                                                                          Mijodrag Jakovljević