Zoran Deket, nekadašnji igrač Ljubića, ali i premijerligaša Borca i Čelika novi je predsjednik prnjavorskog drugoligaša. Ovo je odlučeno na Skupštini FK Ljubić, gdje je Deket dobio jednoglasnu podršku svih članova Skupštine.

Skupština je imenovala i potpredsjednika, a to je Branko Dakić, a pored njih dvojice u novom Upravnom odboru naći će se Aleksandar Njegomirović, Ognjen Jevđenjić, Sabahudin Dervić, Dejan Radiša i Slaviša Pejašinović.

Ovo je velika čast, ali i obaveza! Tradicija Ljubića obavezuje sve nas da napravimo iskorak, kada je u pitanju svaki segment u klubu. Od omladinskih kategorija do seniora, nastojaćemo da Ljubiću vratimo prepoznatljiv šarm, koji je krasio ovaj kolektiv širom Srpske. Posla je puno, nećemo ništa preko noći obećavati, ali želja je da u bliskoj budućnosti Ljubić ponovo bude prvoligaš, jer to po svemu i zaslužuje – istakao je novi predsjednik Zoran Deket.

Ljubić se trenutno takmiči u Drugoj ligi Zapad, i nalazi se u donjem dijelu tabele, na 12. poziciji sa 15 osvojenih bodova, a drže i neslavni rekord, kao jedina ekipa koja u gostima nije osvojila niti boda.